Antena Meniu Search
x

Accident cumplit provocat de un TIR în Suceava. O persoană a murit, alte trei sunt rănite

Accident devastator în localitatea Drăgușeni, din Suceava, unde un TIR cu trailer s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital cu răni grave.

de Redactia Observator

la 08.03.2020, 12:59

Vezi și
  • Mașina mică a ajuns în gardul unei case şi s-a făcut zob.
  • Tânăra de 18 ani este în stare gravă.

Accident devastator în localitatea Drăgușeni, din Suceava, unde un TIR cu trailer s-a ciocnit frontal cu un autoturism. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital cu răni grave. Se pare că accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

Martorii spun că accidentul s-a produs după ce șoferul tirului a intrat pe contrasens, în depășire. Acolo, mastodontul cu volan pe dreapta, ar fi intrat în coliziune cu autoturismul care circula regulamentar. Mașina mică a ajuns în gardul unei case şi s-a făcut zob.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din nefericire, pentru un bărbat de 45 de ani, șoferul mașinii, nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul după minute bune în care s-au efectuat manevre de resuscitare. 

Celelalte persoane rănite, o femeie de 47 de ani, o tânără de 18 ani, și un tânăr de 19 ani, au fost transportate la Spitalul Municipal Rădăuți. Din primele informații, tânăra de 18 ani este în stare gravă.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz. După accident, circulația între Roman și Fălticeni s-a desfășurat alternativ, pe un singur fir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident cumplit provocat de un TIR în Suceava. O persoană a murit, alte trei sunt rănite