Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident tragic în Capitală. Un bărbat de 50 de ani, spulberat de tramvaiul 41 în timp ce traversa neregulamentar

Un bărbat de 50 de ani a murit după ce a fost spulberat de tramvaiul 41, în Capitală. El ar fi încercat să traverseze strada neregulamentar, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 17:28

Accident tragic în Capitală. Un bărbat de 50 de ani, spulberat de tramvaiul 41 în timp ce traversa neregulamentar Accident tragic în Capitală. Un bărbat de 50 de ani, spulberat de tramvaiul 41 în timp ce traversa neregulamentar - Profimedia

"Marţi, în jurul orei 16,00, a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicat un tramvai al liniei 41. Accidentul a avut loc pe bd. Mărăşti, între staţiile Caşin şi bd. Ion Mihalache, sens Ghencea. Un bărbat în vârstă de peste 50 de ani, care traversa neregulamentar, a fost lovit de un tramvai care circula pe linia 41. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă au constatat decesul cetăţeanului accidentat. Până la finalizarea cercetărilor de către Poliţie, circulaţia tramvaielor pe linia 41 este suspendată", a anunţat STB.

Conform Poliţiei Rutiere, vatmanul a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice, rezultatul indicat fiind zero.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Accident tragic în Capitală. Un bărbat de 50 de ani, spulberat de tramvaiul 41 în timp ce traversa neregulamentar

BREAKING NEWS

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului

Război în Orientul Mijlociu. Iranul a atacat Israel cu sute de rachete după invadarea Libanului