Antena Meniu Search
x

Accident tragic pe o şosea din Gorj. Un copil de 4 ani a murit

Un accident grav de circulaţie, soldat cu moartea unui copil de doar ptru ani a avut loc vineri seara, în localitatea Plopşoru din judeţul Gorj.

de Redactia Observator

la 29.10.2021, 21:17

Accidentul a avut loc în comuna Plopşsoru
Accidentul a avut loc în comuna Plopşsoru

Copilul a fost lovit de o autoutilitară care era condusă de un tânăr de 27 de ani. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Trupul micuţului a fost transportat la spital pentru necropsie.

Comunicatul poliţiei după accident

La data de 29 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza comunei Plopșoru a avut loc un eveniment rutier. 

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 27 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 66,din direcția oraşului Filiasi către orașul Rovinari, la efectuarea unui viraj la dreapta într-o parcare, a acroșat cu autoutilitara un minor de 4 ani.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul copilului, acesta fiind transportat la SML Gorj pentru efectuarea necropsiei. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

În cauză s-a întocmit dosar penal,polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident tragic pe o şosea din Gorj. Un copil de 4 ani a murit