Antena Meniu Search
x

Video Accident uluitor în Teleorman: Un fost polițist, beat la volan, a lovit cu mașina un alt polițist de la Rutieră

Accident incredibil în Teleorman. Un poliţist ieşit la pensie s-a urcat la volan deşi era băut bine şi a intrat cu maşina în plin într-un alt auturism. Culmea este că la volan se afla tot un poliţist, la Rutieră chiar, aflat în timpul liber. 

de Redactia Observator

la 26.02.2023, 20:00

Vezi și

Era aproape de miezul nopţii când fostul poliţist, în vârstă de 52 de ani, a ieşit cu duba pe care o conducea din parcarea unui magazin aflat în localitatea Buzescu din Teleorman.

Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum a întors şi, din nu se ştie ce motiv, a ajuns pe contrasens unde a lovit frontal o altă maşină care circula regulamentar. Şi acest autoturism era condus tot de un poliţist, chiar de la Serviciul Rutier. Agentul se afla în timpul liber şi s-a ales cu răni serioase în urma impactului.

Iuliana Ianculescu, IPJ Teleorman: În urma evenimentul, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului în vărstă de 29 de ani, fiind transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Chiar dacă impactul a fost unul puternic, fostul poliţist a scăpat fără zgârieturi

Iuliana Ianculescu, IPJ Teleorman: Conducătorul auto în vârstă de 52 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Fostul poliţist a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice şi are dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident uluitor în Teleorman: Un fost polițist, beat la volan, a lovit cu mașina un alt polițist de la Rutieră