Antena Meniu Search
x

Turiști salvați dintr-o mașină răsturnată pe munte, în zăpadă, în Vâlcea

Trei turiști au fost salvați în urma unui accident produs în zona Obârșia Lotrului, în Vâlcea. Ei au fost recuperați de jandarmii montani, după ce mașina lor s-a răsturnat în zăpadă, pe munte.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 05.01.2020, 17:15

Trei turiști au fost salvați în urma unui accident produs în zona Obârșia Lotrului, în Vâlcea. Ei au fost recuperați de jandarmii montani, după ce mașina lor s-a răsturnat în zăpadă, pe munte.

Accidentul s-a produs duminică și, spre norocul turiștilor, o echipă de jandarmi montani se afla în apropiere în acel moment. Oamenii au fost salvați din mașina răsturnată, apoi li s-a oferit sprijin pentru a coborî de pe munte.

Întâmplarea a fost relatată de jandarmii montani într-o postare pe Facebook.

”Cu puțin timp în urmă, în timp ce echipajul de jandarmerie din cadrul Postului montan de jandarmi Voineasa aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu,  se deplasa către Obârșia Lotrului, a observat un accident rutier în care erau implicate trei persoane. Jandarmii nu au stat pe gânduri și au oferit de îndată sprijin turiștilor.Acestia au verificat starea de sănătate în care se aflau cele trei persoane, doi bărbați și o femeie, pentru a acorda primul ajutor și au reușit să readucă autoturismul la starea sa inițială. Deoarece autoturismul a suferit avarii grave și turiștii nu se mai puteau deplasa cu acesta, jandarmii montani au contactat Firma de tractări auto în vederea ridicării acestuia de pe carosabil.Cele trei persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și au rămas la locul accidentului până la sosirea Firmei de tractări auto”, au spus jandarmii montani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Turiști salvați dintr-o mașină răsturnată pe munte, în zăpadă, în Vâlcea