Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident violent cu Mocăniţa Moldoviţa. Trenul s-a răsturnat de pe şine, după ce a lovit o maşină care nu îi acordase prioritate

Accident grav duminică dimineaţă, în localitatea Moldovița din Suceava. Mocaniţa a lovit din plin o maşină care ieşea dintr-o curte, după ce şoferul acesteia nu i-a acordat prioritate. Impactul a fost atât de violent încât Mocăniţa s-a răsturnat, iar autoturismul a fost prins între tren şi gardul unei case. 

de Redactia Observator

la 17.12.2023, 12:10

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 10:30, pe raza localității Moldovița, jud. Suceava. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. În mocăniţă erau aproximativ 20 de turişti, care nu au suferit leziuni, a transmis IPJ Suceava.

Şoferul maşinii a fost amendat şi lăsat fără permis de conducere

Atât mecanicul de locomotivă, cât și conducătorul autoturismului au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Din primele verificări, vinovat de accident este şoferul maşinii, care nu a acordat prioritate de trecere. A fost în cele din urmă amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile. 

Potrivit IPJ Suceava, la acest moment pe drumul județean adiacent se circula alternativ, pe o singură bandă, la faţa locului fiind polițiștii SPR 14 Vama si Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc care fluidizează circulația urmând ca, în scurt timp, locomotiva să fie repusă pe şine. Se soluționează procedural ca tamponare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident violent cu Mocăniţa Moldoviţa. Trenul s-a răsturnat de pe şine, după ce a lovit o maşină care nu îi acordase prioritate