Antena Meniu Search
x

Video Accident violent pe Centura Bucureşti: două TIR-uri și o camionetă s-au ciocnit. Unul dintre şoferi, dus la spital cu elicopterul SMURD

Un accident s-a profus pe Centura București, după ce un două TIR-uri şi o camionetă s-au ciocnit. În urma impactului, unul dintre șoferi a fost rănit și a fost preluat de un elicopterul SMURD. Traficul a fost oprit, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 16:27

Vezi și

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DNCB (Centura Bucureşti), în zona localităţii Măgurele, judeţul Ilfov, a avut loc o coliziune faţă-spate între două autotrenuri şi o autoutilitară, impact soldat cu rănirea unuia dintre conducătorii auto”, a transmis Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că este oprită circulaţia pe sensul Bragadiru către Berceni, fiind deviat traficul pe DJ 401A, prin localitatea Măgurele. La faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident violent pe Centura Bucureşti: două TIR-uri și o camionetă s-au ciocnit. Unul dintre şoferi, dus la spital cu elicopterul SMURD