Antena Meniu Search
x

Accident teribil la ieşire din Slobozia, între un TIR şi un autoturism. Două persoane au fost rănite

Accident la ieşire din Slobozia, între un TIR şi un autoturism. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Ialomiţa.

de Redactia Observator

la 01.03.2023, 16:33

Ambulanţă
Accident teribil la ieşire din Slobozia, între un TIR şi un autoturism - Shutterstock

Un accident de circulaţie, în care au fost implicate un TIR şi un autoturism, s-a produs, miercuri, la ieşire din municipiul Slobozia, în urma coliziunii rezultând două victime, care au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează ISU Ialomiţa.

"Trei echipaje de la Detaşamentul de pompieri Slobozia intervin cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD la un accident rutier produs la ieşire din municipiul Slobozia. Accidentul s-a produs între un autotren (gol) şi un autoturism", arată ISU Ialomiţa, potrivit Agerpres.

În urma evenimentului rutier au rezultat două victime, conştiente şi neîncarcerate, care au fost evaluate la locul accidentului de două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa, iar una a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident teribil la ieşire din Slobozia, între un TIR şi un autoturism. Două persoane au fost rănite