Antena Meniu Search
x

Video Dodge făcut praf într-un stâlp, pe un bulevard din Mamaia. Șoferul a murit

Imagini dramatice filmate în această după-amiază, pe un bulevard din stațiunea Mamaia, județul Constanța, în urma unui grav accident de circulație. Este vorba despre o mașină marca Dodge, cu numere de Brăila, care a intrat cu viteză într-un stâlp, după ce a lovit un Renault. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.10.2021, 15:28

Vezi și

La volanul bolidului se afla un tânăr care, în urma impactului, a rămas încarcerat. Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe șofer în stop cardio-respirator și au început protocolul de resuscitare.

"În jurul orei 13:20, prin apel unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim în Constanța, în stațiunea Mamaia, zona Butoaie, la un accident rutier. Din primele informații, un autoturism lovise un stâlp de iluminat stradal, iar în urma coliziuni o persoană a rămas încarcerată, aceasta fiind inconștientă. La fața locului s-au deplasat 1 autospecială de stingere cu apa și spumă, 1 descarcerare, 1 echipaj SMURD B și 1 echipaj SMURD C. Ajunși la fața locului, persoana a fost descarcerata si preluată de catre echipajul SMURD C", se arată în informarea ISU Constanța.

Șoferul a murit după accident. Tânărul de 32 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare 

Câteva zeci de minute, personalul medical a luptat să-l readucă la viață, însă șoferul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul. Potrivit unor surse, victima este un tânăr de 32 de ani, din Năvodari.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim-ajutor, dar și echipaje ale Poliției Rutiere. Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dodge făcut praf într-un stâlp, pe un bulevard din Mamaia. Șoferul a murit