Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Activitatea de seară care a umplut parcul Cişmigiu de oameni de toate vârstele: "Suntem în lumea noastră"

A fost picnic sub clar de lună noaptea trecută în Capitală. Cu păturica, coșul cu bunătăți pentru cei clasici sau mâncarea comandată pentru grăbiții din generația Z s-au strâns în cel mai vechi parc din oraș, Parcul Cișmigiu. Atmosfera a fost una relaxantă și chiar şi răcoroasă odată cu lăsarea serii, după o zi caniculară. 

de Eduard Marin

la 18.08.2024 , 08:11

Sub un clar de lună desprins parcă din poveşti, îndrăgostiţii, prietenii sau familiile cu copii au ieşit la un picnic nocturn, pentru a se bucura de răcoarea serii. Sunt peste 100 de persoane strânse pe malul lacului Cişmigiu în acest moment. Fiecare a adus de acasă ce a putut, de la paturi pentru picnic, mâncare, jocuri sau chiar hamace, totul, pentru a crea o atmosfera relaxantă.

Cu ce au venit înarmaţi tinerii

Nu au lipsit nici plimbările cu barca, pe lac. Alţii au venit mai bine pregătiţi şi au adus cu ei chiar şi jocuri. "Nu avem prea multe lucruri de făcut aici în București pe timpul verii. Ne-am întâlnit aici în Cișmigiu, este un loc minunat, am decis să venim aici să facem și un picnic, de asemenea", ne mărturiseşte un tânăr.

Vezi și

A fost cadrul perfect şi pentru o sesiune de karaoke. Şi cum nu există picnic fără mâncare, fiecare a adus ce a poftit. "E aşa ca o atmosferă de festival şi aşa am simţit să vin. Este un cerc de siguranţă aici, noi suntem în altă lume, în lumea noastră. Foarte tare, am adus şi ukulele poate mai cântăm mai tarziu", ne spun tinerii.

Grădina Cişmigiu, cel mai vechi parc al oraşului, era locul preferat pentru plimbări în natura şi agrement al locuitorilor Capitalei încă din secolul trecut.

Eduard Marin Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Activitatea de seară care a umplut parcul Cişmigiu de oameni de toate vârstele: "Suntem în lumea noastră"