Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Activitatea în porturile de pe litoralul românesc rămâne suspendată din cauza vântului puternic

Din cauza vântului puternic, manevrele pentru transportul maritim şi fluvial au fost suspendate în porturile de pe litoralul românesc. De altfel, Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei se află sub cod galben de vreme rea.

de Andreea Filip

la 01.10.2024 , 08:59

La Constanța plouă de mai bine de 12 ore, de altfel în această dimineață, la ora 5.30 a fost emis un mesaj RoAlert prin care oamenii au fost înștiințați că până la ora 9 vor fi averse torențiale, care vor cumula local 25-30 l pe metru pătrat, descărcări electrice, de asemenea intensificări ale vântului și grindină. Așadar codul galben s-a transformat la Constanța în cod portocaliu.

Activitatea în porturi, suspendată de 30 de ore

De duminică seara, de la ora 22.00, toate manevrele din porturile de la malul mării sunt suspendate, nicio navă nu intră și nu iese din porturi de mai bine de 30 de ore, vântul suflă la rafală și cu 70 de km pe oră.

Vezi și

Sperăm că vremea să se îndrepte de mâine și să avem temperaturi de până la 18-22 de grade și soare. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Activitatea în porturile de pe litoralul românesc rămâne suspendată din cauza vântului puternic