Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Foişor. Anunţul medicilor despre starea sa

Actorul Florin Piersic a fost externat luni de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor" evoluţia acestuia fiind favorabilă, a informat unitatea medicală într-un comunicat remis presei.

de Redactia Observator

la 03.06.2024 , 19:58

"În dimineaţa zilei de 3.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular "Foişor". Evoluţia pacientului este favorabilă, acesta este conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale", afirmă sursa citată.

Evoluţia sa este favorabilă, peste conştient, cooperant, se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale, precizează reprezentanţii Spitalului Foişor. Potrivit aceleiaşi surse, în perioada următoare, Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare. 

Clipe grele pentru Florin Piersic

Vezi și

În vârstă de 88 de ani, Florin Piersic a trecut în ultimele săptămâni prin patru spitale, două la Cluj şi două la Bucureşti, din cauza unei infecţii generalizate. Actorul a fost operat pe 30 aprilie, după s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca. 

Pe 9 mai, titanul cinematografiei româneşti a ajuns în Capitală, întâi la Matei Balş, apoi la Spitalul Foişor, unde a fost operat la genunchi. Medicii au reuşit să-i scoată cu succes proteza care întreţinea infecţia din organism. După câteva zile critice, starea de sănătate a lui Florin Piersic s-a îmbunătăţit, actorul reuşind chiar să transmită şi un mesaj fanilor: "Să ştiţi că nu vreau să ne despărţim niciodată".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Foişor. Anunţul medicilor despre starea sa