Antena Meniu Search
x

Video Acuzaţii îngrozitoare la adresa "Prinţului Clisurii", fost primar din Caraş-Severin. A sechestrat, abuzat sexual şi bătut o minoră cu handicap în cabana lui

Noi probleme pentru fostul primar al unei comune din Caraş-Severin, supranumit şi "prinţul Clisurii". Omer Radovancovici a fost ridicat de mascaţi după ce ar fi abuzat de o fată de 14 ani cu handicap grav. Faptele oribile ar fi avut loc în cabana de vânătoare a fostului edil şi a soţiei lui, actuala primăriţă a localităţii. Bărbatul a mai fost reţinut luna trecută după ce anchetatorii au descoperit că făcea cataloage cu minore, pentru orgii cu prietenii de vânătoare. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.12.2023, 23:25

Vezi și

Procurorii şi jandarmi au percheziţionat astăzi casa familia Radovancovici, mai exact a Mirei Radovancovici, actualul primar al comunei Bojeja şi a lui Omer, fostul edil. Prinţul Clisurii este suspectat de infracţiuni sexule cărora le-ar fi căzut victimă o minoră de 14 ani cu handicap.

Ambii soţi, aduşi în faţa DIICOT

Descinderi au fost făcute şi la cabana de vânătoare a acestuia unde s-ar fi petrecut ororile. Minora ar fi fost ţinută acolo şi batjocorită, inclusiv de paznicul cabanei, lipsita de libertate si bătută. Sesizarea ar fi făcută de DGASPC Caraş - Severin. Cinci persoane vor da explicaţii la DIICOT în Reşita, cei doi soţi şi încă trei apropiaţi. Acţiunea de astăzi nu este nimic mai mult decât o extindere a acuzaţiilor din dosarul de proxenetism în care Omer Radovancovici a fost săltat la începutul lunii octombrie.

Fostul primar organiza şi petreceri cu circuit închis la care oferea sclave sexuale oamenilor cu bani şi influenţă din regiune, inclusiv afacerişti din Serbia. Cel puţin cinci fete erau luate de acasă şi duse la cabanele pe care le deţine pe Clisura Dunării. Printre ele, şi nepoata amantei sale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Acuzaţii îngrozitoare la adresa "Prinţului Clisurii", fost primar din Caraş-Severin. A sechestrat, abuzat sexual şi bătut o minoră cu handicap în cabana lui