Antena Meniu Search
x

Acuzații grave aduse Poliției Olt în cazul Alexandrei: ”Figurează ca plecare voluntară”

Unchiul Alexandrei Măceșanu aduce noi acuzații polițiștilor de la IPJ Olt. Alexandru Cumpănașu spune că în fișa oficială de evenimente a MAI, pe 25 iulie, după ce adolescenta sunase la 112, Alexandra figura doar că ”a plecat în mod voluntar de la domicilu”.

De Cristian Toteştean la 12.08.2019, 00:27

Unchiul Alexandrei Măceșanu aduce noi acuzații polițiștilor de la IPJ Olt. Alexandru Cumpănașu spune că în fișa oficială de evenimente a MAI, pe 25 iulie, după ce adolescenta sunase la 112, Alexandra figura doar că ”a plecat în mod voluntar de la domicilu”. Cumpănașu mai spune că răpirea fetei a fost menționată în fișă de polițiștii din Olt abia după ce criminalul din Caracal a fost prins.

Alexandru Cumpănașu a lansat noile acuzații într-o postare pe Facebook, în noaptea de duminică spre luni.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Le poti actualiza de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile pentru publicitate targetata

În aceeași postare de pe Facebook, unchiul Alexandrei Măceșanu a publicat ca dovadă și un document, care ar fi fișa de evenimente a IPJ Olt pentru cazul adolescentei de 15 ani:

Captură a fișei de eveniment a Alexandrei Măceșanu

Alexandra Măceșanu a fost răpită pe 24 iulie, iar pe 25 iulie, la ora 11.05, a sunat la 112 ca să ceară ajutor, pentru a fi salvată din casa lui Gheorghe Dincă. Criminalul din Caracal a fost prins însă abia a doua zi, pe 26 iulie, la ora 6 dimineața.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Acuzații grave aduse Poliției Olt în cazul Alexandrei: ”Figurează ca plecare voluntară”