Antena Meniu Search
x

Video "Adi, te rog, fă ceva!" Imagini de groază și urlete de durere pe o şosea din Mehedinți, după ce un tânăr de 28 de ani s-a izbit cu motocicleta de o bordură

Tragedie seara trecută pe Drumul Național 6, la ieșire din localitatea Șimian către Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident cumplit, după ce motocicleta pe care o conducea s-a izbit de un parapet aflat pe mijlocul viaductului. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat sub pod, de unde a fost scos de echipajele de intervenție. 

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 14:47

Vezi și

Tânărul din Șimian conducea o motocicletă și circula din direcția Craiova - Drobeta Turnu Severin când, la un moment dat, a pierdut controlul direcției și s-a izbit de un parapet aflat pe mijlocul viaductului. Impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a fost aruncat sub pod, iar bucăți din motocicletă s-au împrăștiat pe șosea.

La fața locului, s-au deplasat polițiști, pompierii și echipaje ale Ambulanței. Din păcate, însă, în ciuda eforturilor medicilor, tânărul nu a mai putut fi salvat.

"La data de 09 august a.c, ora 17.18, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat cu privire la faptul că pe DN6, la ieșire din localitatea Șimian către Drobeta-Turnu Severin, s-a produs un un accident de circulație soldat cu victime. La fata locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier și Serviciului Criminalistic care, în urma cercetărilor efectuate, au stabilit ca un bărbat de 28 de ani, din localitatea Șimian, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 6, în afara localității Șimian, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu gardul de protecție a trotuarului amenajat pe mijlocul viaductului. Din accident, a rezultat decesul conducătorului motocicletei. În cauză, a fost  întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", au transmis reprezentanții IPJ Mehedinți.

Scene pline de durere la locul tragediei

Pe acelaşi subiect

Tânărul motociclist care și-a pierdut viața în accident era căsătorit și avea un copil de un an. De altfel, la locul accidentului s-au derulat scene pline de durere, după ce membri ai familiei au ajuns acolo și au privit nenorocirea. 

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Chiar dacă medicii s-au chinuit minute bune să îl readucă la viaţă, totul a fost în zadar. În cele din urmă au fost nevoiţi să declare decesul.

Martorii spun că bărbatul circula cu viteză mare. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările, pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de corespendentul Observator Alin Ghiciulescu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Adi, te rog, fă ceva!" Imagini de groază și urlete de durere pe o şosea din Mehedinți, după ce un tânăr de 28 de ani s-a izbit cu motocicleta de o bordură