Antena Meniu Search
x

Adio, Ice Bucket! A apărut o nouă PROVOCARE. Tu ştii care e?!

Nebunia Ice Bucket Challenge părea că nu se mai termină, însă vedetele de peste hotare au dat startul unei noi provocări

Nebunia Ice Bucket Challenge părea că nu se mai termină, însă vedetele de peste hotare au dat startul unei noi provocări

Este vorba de selfie-ul în aşternut, fără machiaj. Totul are la bază o cauză nobilă, iar campania #WakeUpCall îşi propune să strângă fondurile suficiente pentru susţinerea diferitelor proiecte de sănătate, unul dintre ele fiind găsirea leacului pentru cancer.

Regulile sunt mai simple decât ţi-ai fi închipuit: fiecare persoană nominalizată trebuie să îşi facă un selfie în pat, imediat după ce s-a trezit şi să doneze 8$ pentru UNICEF.

La rândul lui, trebuie să nominalizeze trei prieteni care să îi urmeze exemplul. Naomi Campbell a fost printre primele persoane care au dat startul, urmată de comedianul Stephen Fry sau actorul din The Avengers, Tom Hiddleston.

Campania aminteşte de o altă provocare lansată în trecut, #NoMake-up Challenge, în care vedetele trebuiau să posteze fotografii în care să nu aibă pe fata niciun strop de machiaj! La final, provoacarea în cauză a reuşit să strângă aproximativ opt milioane de lire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Adio, Ice Bucket! A apărut o nouă PROVOCARE. Tu ştii care e?!