Antena Meniu Search
x

Video Administratorul unui liceu din Neamţ a fost legat de mâini şi torturat până la ultima suflare. Suspectul, un recidivist care-l ajuta prin gospodărie

Un bărbat a fost ucis cu bestialitate în propria casă. Administratorul unui liceu din Neamţ a fost legat de mâini şi torturat până la ultima suflare. Poliţiştii au reţinut un suspect: un recidivist care obişnuia să-l ajute la treburile gospodăreşti. 

de Redactia Observator

la 07.12.2023, 13:47

Vezi și

Crima teribilă a fost descoperită în dimineaţa zilei de Sfântul Nicolae. Alertaţi de cunoscuţi, poliţiştii au găsit geamurile casei sparte, iar pe bărbatul de 63 de ani fără suflare, în curte. Ar fi fost torturat până la moarte, cred anchetatorii. 

Ruda bărbatului: L-au găsit acolo jos era căzut. Legat la mâini. Avea unu care îl ajută la animale dar nu era aici era şi la vecinul şi aici erau între ei. Un băiat liniştit, nu avea probleme, iubea animalele.

Angela Bertea, reporter Observator: Bărbatul era administrator la o unitate de învățământ din Roman, dimineața nu a ajuns la muncă și a ridicat semne de întrebare colegilor.

Bărbatul de 37 de ani îl ajuta la treburile gospodăreşti

Pe acelaşi subiect

Călău i-ar fi fost chiar tânărul care îl ajuta la treburile gospodăreşti şi avea grijă de animale. Individul este un recidivist de 37 de ani, proaspăt ieşit din închisoare. S-a întors după gratii după câteva ore de audieri. 

Vecină: Eu tremur ca varga că a crescut sub ochii mei, a fost un copil cuminte şi bun, nu s-a certat cu nimeni. El stătea în bucătărioara lui în partea cealaltă de casă. La mine copiii stau sus dar nici ei nu au auzit nici căinii, n-au latrat nimic.

Se ia în calcul şi altă ipoteză

Ramona Ciofu, purtător de cuvânt IPJ Neamț: În jurul orei 7 polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 53 de ani, cu privire la faptul că a identificat un bărbat decedat, la imobilul acestuia din localitatea Horia.

Poliţiştii iau în calcul şi ipoteza unui jaf. Între timp, anchetatorii încearcă să afle dacă autorul crimei a avut şi complici. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Administratorul unui liceu din Neamţ a fost legat de mâini şi torturat până la ultima suflare. Suspectul, un recidivist care-l ajuta prin gospodărie