Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Admitere în magistratură. Peste 200 de candidaţi se bat pe cele 117 de posturi scoase la concurs de CSM

Un număr de 238 de candidaţi susţin, sâmbătă şi duminică, proba scrisă de verificare a cunoştinţelor juridice în cadrul concursului de admitere în magistratură. CSM a scos la concurs 75 de posturi de judecător şi 42 de posturi de procuror.

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 07:33

Admitere în magistratură. 238 de candidaţi susţin proba scrisă de verificare a cunoştinţelor juridice Admitere în magistratură. 238 de candidaţi susţin proba scrisă de verificare a cunoştinţelor juridice - Shutterstock

Potrivit Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), sâmbătă, candidaţii susţin proba la disciplinele drept civil şi drept procesual civil, iar duminică va avea loc proba la disciplinele drept penal şi drept procesual penal, transmite news.ro.

Cei 238 de candidaţi au fost declaraţi admişi în urma promovării testului grilă, din totalul celor 1.107 candidaţi care au susţinut proba. Aceştia concurează pentru 75 de posturi de judecător şi 42 de posturi de procuror.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Admitere în magistratură. Peste 200 de candidaţi se bat pe cele 117 de posturi scoase la concurs de CSM