Antena Meniu Search
x

Adolescent agresat pentru că ar fi lăsat mai multe oi pe terenul unui vecin, în Olt. Omul şi-a ieşit din minţi după ce i-ar fi distrus culturile

Poliţiştii din Olt au deschis o anchetă, după ce un băiat de 15 ani a fost agresat de un bărbat de 63 de ani, nemulţumirea acestuia provenind de la faptul că băiatul ar fi lăsat mai multe oi pe terenul său şi i-ar fi distrus culturile agricole.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 17:13

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a transmis că un băiat din comuna Văleni a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat l-a ameninţat şi l-a agresat fizic.  

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Dăneasa, care au stabilit faptul că, la data de 4 mai 2023, un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din comuna Văleni, judeţul Olt, în timp ce se afla pe un teren agricol, situat în extravilanul localităţii, ar fi adresat ameninţări cu săvârşirea de infracţiuni unui minor, în vârstă de 15 ani, din aceeaşi localitate. De asemenea, s-a mai constat faptul că, în dimineaţa zilei de 4 mai 2023, minorul ar fi lăsat mai multe ovine pe cultura bărbatului de 63 de ani, producându-i astfel distrugeri'', a anunţat IPJ Olt. 

Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ameninţare şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Adolescent agresat pentru că ar fi lăsat mai multe oi pe terenul unui vecin, în Olt. Omul şi-a ieşit din minţi după ce i-ar fi distrus culturile