Antena Meniu Search
x

Adolescent de 14 ani, arestat preventiv după ce ar fi comis 11 furturi în Brăila

Un adolescent de 14 ani din Brăila a fost arestat preventiv pentru 11 infracţiuni de furt calificat, furt şi tentativă la furt calificat. Adolescentul ar fi pătruns în nouă autoturisme parcate în municipiul Brăila şi, prin spargerea geamului ori profitând de faptul că mașinile nu erau încuiate, ar fi încercat să sustragă bunuri, potrivit News.ro

de Redactia Observator

la 23.11.2022, 19:39

În 8 octombrie, copilul ar fi intrat într-o societate comercială din municipiu, de unde ar fi furat o sumă de bani
Adolescent de 14 ani, arestat preventiv după ce ar fi comis 11 furturi în Brăila - Shutterstock

Potrivit Poliţiei Judeţene Brăila, în perioada 18 mai-13 octombrie, adolescentul ar fi pătruns în nouă autoturisme parcate în municipiul Brăila şi, prin spargerea geamului ori profitând de faptul că mașinile nu erau încuiate, ar fi încercat să sustragă bunuri şi în unele cazuri ar fi sustras mai multe bunuri şi 600 de lei.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 iunie, tânărul, prin forţarea uşii, ar fi pătruns într-o biserică din municipiul Brăila şi ar fi sustras 100 de lei şi mai multe scule de pescuit. În 8 octombrie, copilul ar fi intrat într-o societate comercială din municipiu, de unde ar fi furat o sumă de bani.

Miercuri, copilul a fost arestat pentru 30 de zile, în urma deciziei magistraţilor de la Judecătoria Brăila, pentru furt, furt calificat şi tentativă la furt calificat. El a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescent de 14 ani, arestat preventiv după ce ar fi comis 11 furturi în Brăila