Antena Meniu Search
x

Adolescent de 15 ani din Giurgiu, prins de poliţie la volan, beat şi fără permis de conducere

Un adolescent de 15 ani a fost prins de poliţie în trafic, la volanul unei maşini, beat şi fără permis de conducere, în Giurgiu. 

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 17:03

Adolescent de 15 ani, prins de poliţie la volan, beat şi fără permis de conducere, în Giurgiu - Shutterstock

"În perioada 11-12 iunie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție județean Giurgiu, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu au desfășurat acțiuni de amploare în județul Giurgiu, pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății private și publice, prevenirea și descoperirea infracțiunilor, respectarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru creșterea siguranței rutiere", transmite IPJ Giurgiu.

La data 11 iunie, în jurul orei 03.50, un băiat de 15 ani din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, a fost prins de poliţişti în localitatea Sadina, la volanul unei maşini, fără permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, relatează giurgiuveanul.ro.

Băiatul a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice

Adolescentul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

A doua zi, la data de 12 iunie, un alt minor în vârstă de 17 ani din Bolintin Vale, Giurgiu, a fost prins de poliţişti conducând un autoturism în localitatea Malu Spart, fără permis de conducere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescent de 15 ani din Giurgiu, prins de poliţie la volan, beat şi fără permis de conducere