Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adolescent de 16 ani, găsit mort în Lacul Zetea de scafandrii. Abram a plecat ieri la pescuit şi nu s-a mai întors acasă

Pompierii din Harghita au intervin, luni, cu o barcă și scafandrii în zona Lacului Zetea din Harghita, pentru căutarea unui adolescent în vârstă de 16 ani care a dispărut. Băiatul a fost găsit în ape de salvatori, dar fără suflare.

de Redactia Observator

la 20.11.2023, 11:28

UPDATE: În urma căutărilor, tânărul a fost găsit și scos la suprafață, însă, din nefericire, decedat.

Potrivit ISU Harghita, pompierii intervin pentru căutarea unei persoane dispărute în Lacul Zetea. Este vorba despre un copil în vârstă de 16 ani. Intervenția are loc la solicitarea IPJ Harghita.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială complexă de primă intervenție și o barcă. A fost alertat și Serviciul Salvamont Odorheiu Secuiesc, care se va deplasa cu personal scafandru”, a transmis ISU Harghita.

"La data de 19 noiembrie 2023, în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc au fost sesizați cu privire la faptul că minorul ABRAN BALINT, de 16 ani, din localitatea Izvoare a plecat voluntar, în cursul aceleiași zile, la pescuit pe malul râului Târnava și nu a mai revenit la domiciliu. Minorul era îmbrăcat cu o geacă cu glugă de culoare neagră, pantaloni negri, bocanci negri, bluză de culoare verde. Semnalmente: aproximativ 160 cm., ochi căprui, 60-65 kg, constituție atletică, păr negru. Persoanele care pot oferi date și informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție", a scris poliţia la momentul dispariţiei băiatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Adolescent de 16 ani, găsit mort în Lacul Zetea de scafandrii. Abram a plecat ieri la pescuit şi nu s-a mai întors acasă