Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adolescent din Bacău, bătut crunt de doi bărbaţi pe care i-a înjurat

Incident șocant în județul Bacău. Un adolescent de 15 ani a fost bătut cu brutalitate de doi vecini după ce tânărul le-ar fi adresat mai multe injurii. Totul a fost filmat de un trecător, iar polițiștii au deschis o anchetă. 

de Clara Mihociu

la 19.09.2024 , 13:49

Totul a pornit în urm unui conflict spontan, tânărul le-ar fi adresat mai multe injurii celor doi bărbaţi de 39 şi 69 de ani si nu ar fi fost prima dată cand se întâmpla asta, aşa că bărbaţii au decis să îşi facă dreptate singuri de această dată. L-au bătut pe adolescentul de 15 ani cu brutalitate, de altfel totul a fost filmai de către un trecător.

Pe imagini se vede cum copilul este apucat de gât şi apoi lovit în mod continuu de bărbaţii respectivi. Bunica adolescentului a sunt la 112, au venit la faţa locului atât un echipaj de prim ajutor, cât şi poliţişti, s-au acordat îngrijiri medicale acolo băiatului, care a refuzat transportul la spital. Atât tânărul cât şi tatăl său au refuzat emiterea unui ordin de restricţie, dar s-a deschis în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Adolescent din Bacău, bătut crunt de doi bărbaţi pe care i-a înjurat