Antena Meniu Search
x

Adolescent, în stare gravă după o plimbare cu motocicleta. A pierdut controlul ghidonului, a intrat într-un copac, apoi a fost lovit de un alt motociclist

Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital în stare gravă, noaptea trecută, după o plimbare de plăcere cu motocicleta pe străzile din Târgu Mureş. Adolescentul, care abia îşi luase permisul de conducere, era însoţit de cinci prieteni, toţi pe motoare. La un moment dat a luat o mână de pe ghidon şi nu a mai putut controla vehicului. A intrat direct într-un copac. A fost lovit apoi de alt motociclist, venit din spate. 

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 08:13

Vezi și

Adolescentul de 17 ani a ieşit noaptea trecută la plimbare alături de alţi cinci prieteni, pe străzile din Târgu Mureş. Însă un moment de neatenţie l-a băgat în spital. 

Tânăr: El era chiar în cap, era primul, eu în spatele lui şi restul. A luat o mână de pe ghidon, s-a uitat în spate, s-a izbit de copacul ăsta, a căzut şi eu chiar din spatele lui am venit şi am intrat în motor şi am zburat peste el. 

Tânărul de clasa a XI-a abia îşi luase pemisul de conducere de tip A1. Martorii spun că a stat inconştient minute bune pe şosea, până când a fost preluat de medici de pe ambulanţă. 

Claudiu Olariu, ISU Mureş: Au rezultat două victime, una de cod verde, una de cod roşu. Am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă de tip C1. 

Permisul de conducere pentru categoria A1 se poate obţine de la vârsta de 16 ani. Posesorul, însă, nu are voie să conducă motoare puternice. Poliţiştii au intrat pe fir şi au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă, iar cercetările continuă. Cei doi motociclişti nu au consumat băuturi alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescent, în stare gravă după o plimbare cu motocicleta. A pierdut controlul ghidonului, a intrat într-un copac, apoi a fost lovit de un alt motociclist