Antena Meniu Search
x

Adolescent înjunghiat în autobuz la Iaşi. Agresorul minorului ar fi recidivist

Un băiat de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat într-un autobuz de un individ de 43 de ani. Omul era nervos că adolescentul mânca seminţe.

Vezi și

Un băiat de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat într-un autobuz de un individ de 43 de ani. Omul era nervos că adolescentul mânca seminţe şi arunca cojile pe jos. Agresorul a fost imobilizat de ceilalţi călători până au ajuns poliţiştii, care l-au dus la Secţie. Se pare că bărbatul este recidivist.

Pe targă se află băiatul adus la spitalul Sfânta Maria de un echipaj SMURD. Este în stare stabilă, cu o rană superficială în zona pieptului.

După ce a fost evaluat de medicii Unităţii de Primiri Urgenţe, copilul a fost dus la chirurgie, unde a fost operat. Prognosticul medicilor este unul bun. Însă băiatul a trecut razant pe lângă moarte.

Aseară, în jurul orei 18.00, un apel la 112 anunţa că într-un autobuz a izbucnit un scandal între doi călători - un copil şi un adult. Băiatul mânca semințe, iar un bărbat de 43 de ani, deranjat de comportamentul lui, i-a dat o lecţie cu... cuţitul.

Șoferul autobuzului a blocat ușile, iar călătorii l-au imobilizat pe agresor şi au sunat imediat la 112. Polițiștii au ajuns în grabă şi l-au dus pe individ la secţie, pentru audieri. Bărbatul ar avea antecedente penale și ar fi făcut închisoare. Pentru fapta de aseară, riscă să se întoarcă după gratii, pentru ani buni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Adolescent înjunghiat în autobuz la Iaşi. Agresorul minorului ar fi recidivist