Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 14 ani pe bicicletă, spulberată de un TIR condus un şofer beat, pe un drum naţional din Sibiu

Un șofer în vârstă de 47 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, a accidentat, în noaptea de miercuri spre joi, o fată de 14 ani pe bicicletă, pe un drum național din județul Sibiu.

de Redactia Observator

la 14.07.2022, 11:15

Accidentul rutier s-a produs pe DN 7, la km 258+200. Primele cercetări arată, conform Poliției Sibiu, că un TIR condus dinspre Tălmaciu II spre Punct Control Veștem, din cauze ce vor fi stabilite în urma anchetei, a lovit o biciclistă care circula pe aceeași direcție de mers, o minoră în vârstă de 14 ani, din Sebeșu de Jos.

În urma coliziunii, fata a fost rănită și a fost transportată la spital, relatează mediafax.ro. La volanul ansamblului TIR se afla un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul București, testarea alcoolscopică a șoferului indicând un rezultat de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Serviciul Rutier Sibiu a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 14 ani pe bicicletă, spulberată de un TIR condus un şofer beat, pe un drum naţional din Sibiu