Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 15 ani, bătută cu brutalitate de 3 colege. Au lovit-o cu pumnii și picioarele, în plină stradă, în Ploiești

O adolescentă de 15 ani a fost bătută cu brutalitate de trei colege de școlală, pe o stradă din Ploiești. Fata a fost lovită cu pumnii și picioarele, iar polițiștii au început o anchetă după ce au fost sesizați în legătură cu atacul brutal.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 14:52

Tânără de 15 ani, bătută cu brutalitate de 3 colege. Au lovit-o cu pumnii și picioarele, în plină stradă, în Ploiești
Tânără de 15 ani, bătută cu brutalitate de 3 colege. Au lovit-o cu pumnii și picioarele, în plină stradă, în Ploiești - Shutterstock

Potrivit IPJ Prahova, polițiștii au fost sesizați miercuri despre faptul că pe o stradă din Ploiești are loc un conflict între mai multe minore. Polițiști deplasați la fața locului au identificat fata agresată, celelalte plecând de la fața locului înaintea sosirii echipajului de poliție. Au fost efectuate verificări în zona comiterii faptei, fără ca celelalte minore să fie depistate.

În urma altercației, persoana vătămată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, fiind indrumată să se prezinte la poliție împreună cu un reprezentat legal în vederea depunerii unei plângeri, potrivit Mediafax.

Fetele au bătut-o pe adolescentă în plină stradă

Ulterior, joi, la sediul poliției s-a prezentat fata împreună cu mama ei. Din verificări, a rezultat faptul că în timp ce se afla pe o stradă, între minora în vârstă de 15 ani și alte 3 fete, eleve ale aceleiași unități de învățământ, ar fi izbucnit un conflict în urma unor neînțelegeri.

Conflictul a degenerat, iar fata de 15 ani a fost agresată de celelalte minore, care ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele. În urma cercetărilor, persoanele bănuite au fost identificate, urmând să fie audiate, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani, bătută cu brutalitate de 3 colege. Au lovit-o cu pumnii și picioarele, în plină stradă, în Ploiești