Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 15 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer băut, în Mediaş. A fost transportată la spital cu traumatism cranian

O adolescentă de 15 ani din Mediaş a fost transportată la spital, după ce a suferit un traumatism cranian în urma unui accident. Şoferul era în stare de ebrietate şi a lovit-o pe victimă pe o trecere de pietoni din oraş, potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 09:52

Ambulanţa
Adolescenta a fost transportată la spital, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni - Shutterstock

O adolescentă de 15 ani a fost transportată miercuri dimineaţa la Spitalul Municipal din Mediaş, cu traumatism cranian cerebral deschis, după ce a fost lovită de un şofer în stare de ebrietate, pe trecerea de pietoni de pe o stradă din oraş, a anunţat IPJ Sibiu.

"Din primele cercetări efectuate rezultă că şoferul unui autoturism condus pe strada Mărăşeşti ar fi acroşat o minoră în vârstă de 15 ani, din Brateiu, care traversa partea carosabilă pe trecerea pentru pietoni amplasată în apropiere de intersecţia cu strada Avram Iancu. Minora a fost transportată la spital conştientă. Conducătorul auto, în vârstă de 48 de ani, din Dumbrăveni, a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Fata a fost transportată de un echipaj SMURD, au anunţat cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer băut, în Mediaş. A fost transportată la spital cu traumatism cranian