Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adolescentă de 15 ani, snopită în bătaie de un tânăr de 21 de ani, la un majorat din Sighetu Marmaţiei. Băiatul ar fi apărut neinvitat

Scandal cumplit la o petrecere de majorat care a avut loc la o cabană din oraşul Sighetu Marmaţiei. O adolescentă de 15 ani a fost bătută de un tânăr cu şase ani mai mare, în timp ce mai mulţi martori au asistat fără să intervină. Scandalul ar fi început pe ringul de dans şi a continuat în afara localului. Imaginile filmate de un martor arată că adolescenta a fost pur si simplu pusă la pământ, de forţa loviturilor primite. 

de Simona Vasiac

la 08.10.2024 , 13:33

Imediat ce imaginile au apărut în spațiul online, polițiștii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal în acest caz.

Scandal cumplit la o petrecere de majorat

La scurt timp l-au identificat și pe agresor, un tânăr de 21 de ani care, din spusele sărbătoritei, nici măcar nu era invitat la petrecere. 

Vezi și

Victima este o fată de 15 ani care chiar dacă a fost livită cu pumnii și picioarele nu a depus până în acest moment o plângere la poliție. În această dimineață tânăra s-a prezentat la IML pentru a-și scoate un certificat constatator. 

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Vă costă mai mult chiria anul acesta faţă de 2023?
Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani, snopită în bătaie de un tânăr de 21 de ani, la un majorat din Sighetu Marmaţiei. Băiatul ar fi apărut neinvitat