Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 16 ani din Sibiu, dată dispărută în Cehia. Mama ei nu a mai dat de ea de mai bine de o săptămână

O minoră în vârstă de 16 ani din Apoldu de Sus, aflată în oraşul Brno din Cehia, este căutată de poliţiştii din Sibiu, după ce aceasta nu a mai putut fi contactată de familie din data de 6 septembrie.

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 21:26

Adolescentă de 16 ani din Sibiu, dată dispărută în Cehia - Hepta

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 16 ani care, aflată pe teritoriul Cehiei, nu a mai putut fi contactată de familie din data de 6 septembrie. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, precizează IPJ Sibiu.

''La data de 14 septembrie, poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către o femeie domiciliată în localitatea Apoldu de Sus cu privire la faptul că, din data de 6 septembrie, nu a mai putut să o contacteze pe fiica sa, Zoltan Adelina Cruciţa, în vârstă de 16 ani, aflată pe teritoriul Cehiei, în oraşul Brno'', informează sursa citată, potrivit agerpres.ro.

Semnalmente minorei sunt înălţime 160 centimetri, greutate 50 de kilograme, ochi căprui închis, păr brunet. În momentul plecării, minora purta hanorac cu glugă de culoare mov, pantaloni blue-jeans de culoare albastru, pantofi sport marca Adidas de culoare verde.

Ca semne particulare, aceasta are o aluniţă în zona frunţii, tatuaj pe antebraţul stâng cu inscripţia NA, mai arată poliţiştii sibieni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 16 ani din Sibiu, dată dispărută în Cehia. Mama ei nu a mai dat de ea de mai bine de o săptămână