Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă de 16 ani, salvată în timp ce era abuzată sexual de tatăl ei, în Mureş. Fata şi fratele ei mai mic sunt orfani de mamă

Coşmarul unei fete de 16 ani, orfane de mamă, a luat sfârşit graţie unei anchete ample a poliţiştilor din Mureş. Oamenii legii bănuiau că adolescenta era violată de propriul tată, aşa că au făcut cercetări până l-au prins în flagrant. Bărbatul de 51 de ani a ajuns acum după gratii. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 18.03.2024, 13:30

Vezi și

La finalul anului 2023, poliţiştii care făceau cercetări într-un alt caz aici pe stradă au auzit sunete de natură sexuală din apartamentul bărbatului. A decis să nu trateze totul ca pe o simplă întâmplare şi au început să facă cercetări.

Mama fetei murise în urmă cu 3 ani

Aşa s-a aflat că bărbatul locuieşte în apartament doar cu adolescenta de 16 ani şi fratele ei de 13 ani, şi că de la moartea soţiei în urmă cu 3 ani nicio altă femeie nu i-a trecut pragul. Timp de câteva luni au supravegheat în deaproape şi cu ajutorul unui judecător au montat inclusic tehnică de supraveghere pentru că era clar că în interior se întâmplă ceva ilegal. Sâmbătă când bărbatul a încercat din nou să profite de minoră poliţiştii au intrat în flagrant şi a văzut că ceea ce suspectau chiar se întâmpla. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Fata a fos dusă la consiliere la specialiştii de la DGASP Mureş iar acum se află în grija unei bunici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 16 ani, salvată în timp ce era abuzată sexual de tatăl ei, în Mureş. Fata şi fratele ei mai mic sunt orfani de mamă