Antena Meniu Search
x

Adolescentă doborâtă de roata desprinsă de la o mașină, într-un accident la Malu Mare, în Dolj

O adolescentă a fost lovită de roata desprinsă de la o mașină, într-un accident la Malu Mare, în Dolj. Fata era pe marginea drumului, nici n-a știut ce a lovit-o.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 02.08.2020, 16:00

  • Două mașini s-au ciocnit pe DN 55.
  • Unul dintre șoferi a ajuns și el la spital.

Un accident care a avut loc duminică la Malu Mare, în Dolj, s-a soldat cu doup victime, cea mai grav lovită fiind o adolescentă care mergea pe marginea drumului.

Un bărbat de 30 de ani, din Malu Mare, care conducea un autoturism pe DN 55, prin localitate, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers, fiind lovit de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Mârșani, care inițiase deja o manevră de depașire.

În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 27 de ani a lovit gardul unui imobil.

De asemenea, de la celălalt autoturism s-a desprins una dintre roți, aceasta lovind o tânără de 16 ani care se deplasa prin zona respectivă în calitate de pieton.

Adolescenta de 16 ani și conducatorul de 27 de ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, aceștia fiind conștienți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Adolescentă doborâtă de roata desprinsă de la o mașină, într-un accident la Malu Mare, în Dolj