Antena Meniu Search
x

Adolescentă răpită de pe stradă, în Harghita. Luată cu forța și urcată de mai mulţi bărbaţi într-o mașină, fata de 14 ani a fost găsită în Vrancea

O adolescentă de 14 ani a fost răpită, noaptea trecută, din faţa unui bloc din oraşul Gheorgheni, judeţul Harghita. Fata de 14 ani ar fi fost luată de către bărbați necunoscuți şi urcată într-un autoturism, care a pornit într-o direcție necunoscută. Copila a fost găsită în Vrancea.

de Redactia Observator

la 05.01.2024, 14:57

Adolescentă răpită de pe stradă, în Harghita. Luată cu forța și urcată de mai mulţi bărbaţi într-o mașină, fata de 14 ani a fost găsită în Vrancea - Observator / Imagine ilustrativă

Poliţiştii harghiteni fac cercetări după ce au fost sesizaţi cu privire la faptul că o fată de 14 ani ar fi fost luată cu forţa din faţa unui imobil de către bărbaţi necunoscuţi şi urcată într-un autoturism, ulterior minora fiind găsită într-o comună din Vrancea.

"La data de 5 ianuarie 2024, în jurul orei 2,30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gheorgheni au fost sesizaţi cu privire la faptul că o tânără, de 14 ani, ar fi fost luată cu forţa din faţa unui imobil de către bărbaţi necunoscuţi, ar fi fost urcată într-un autoturism şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută"', informează vineri IPJ Harghita.

Adolescentă răpită în Harghita, găsită în Vrancea

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, minora a fost identificată în comuna Pufeşti, judeţul Vrancea. Atât minora, cât şi persoanele bănuite de săvârşirea faptei sunt în custodia Poliţiei, arată sursa citată. În prezent, sunt continuate cercetările în vederea stabilirii întregii stări de fapt.

"În dimineața acestei zile, poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au identificat o minoră în vârstă de 14 ani, din județul Harghita, care a fost dată în urmărire națională în cursului nopții trecute. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au fost sesizați de către dispeceratul I.P.J. Harghita, cu privire la faptul că, la data de 05 ianuarie a.c., în jurul orei 02:00, o minoră de 14 ani a dispărut de la domiciliul său. În urma activităților specifice, minora a fost identificată de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Adjud fiind condusă la sediul poliției. Ulterior a fost predată poliţiştilor de investigații criminale din cadrul IPJ Harghita, pentru a fi condusă la domiciliu și reîncredințată familiei. În acest caz, poliţiştii au contactat reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit unor surse, fata de 14 ani a fost găsită în compania unui tânăr de aproximativ 19 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Adolescentă răpită de pe stradă, în Harghita. Luată cu forța și urcată de mai mulţi bărbaţi într-o mașină, fata de 14 ani a fost găsită în Vrancea