Antena Meniu Search
x

Video Adrenalina şi cai putere, la Sovata. Iubitorii de motoare s-au întâlnit la Motoraliul Naţional

Iubitorii de viteză şi adrenalină s-au întâlnit în aceste zile la Sovata, pentru Motoraliul Naţional. Chiar dacă vremea nu a fost cea mai bună, cu toţii s-au distrat, fie la concursurile organizate special pentru ei, fie la concertele de muzică rock, care s-au întins până-n zori.

de Redactia Observator

la 29.08.2021, 11:55

Vezi și

Motociclete puternice, concerte de muzică rock şi concursuri cu tematică moto sau chiar de gătit. De toate acestea s-au bucurat, pe parcursul a trei zile, cei ce au participat la cea de-a noua editie a Motoraliului National de la Sovata.

Atmosfera a fost presărat cu nenumrate concursuri, care i-au pus la încercare pe iubitorii de motoare. "De fiecare dată, în cadrul evenimentului, acordăm o deosebită importanţă educaţiei motocicliştilor asupra modului de a se comporta în trafic", a declarat Constantin Precupeanu, manager de eveniment.

Şi chiar dacă vremea nu a fost perfectă, ploaia nu a fost un obstacol pentru participanţi. În fiecare an, evenimenul se realizează în locaţii diferite. Anul acesta, peste 3.000 de pasionaţi ai motoarelor au venit în Sovata să vadă show-ul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adrenalina şi cai putere, la Sovata. Iubitorii de motoare s-au întâlnit la Motoraliul Naţional