Antena Meniu Search
x

Logodnicul Elenei Udrea acuză: "Eu şi mai ales fetiţa putem deveni o ţintă în orice moment"

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, acuză că autorităţile din România nu au ataşat la dosarul trimis Interpol carnetul provizoriu de refugiat al acesteia. În lpus, Elena Udrea suferă mult după copil.

Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, acuză că autorităţile din România nu au ataşat la dosarul trimis Interpol carnetul provizoriu de refugiat al acesteia. În lpus, Elena Udrea suferă mult după copil.

Elena Udrea nu se aştepta sub nicio formă să fie ridicată de pe stradă, mai ales că în urmă cu câteva luni Alina Bica fusese în audienţă la şeful Interpol Costa Rica, pe care l-a asigurat de colaborarea lor şi a lăsat datele lor de contact.

"Noi eram la o scurtă plimbare prin faţa blocului şi am fost opriţi de patru agenţi - două femei şi doi bărbaţi, care ne-au prezentat legitimaţiile şi s-au prezentat că sunt de la Interpol şi că Elena ar trebui să-i însoţească. Atât eu, cât şi Elena eram panicaţi, pentru că nu ne aşteptam la aşa ceva, plus că, fiind cu copilul pe stradă, care avea atunci doar 10 zile, eu nu m-am gândit decât la ce voi face cu copilul,pentru că ei deja o băgau pe Elena în maşină şi urmau să o ducă la tribunal, ceea ce au şi făcut. Eu am încercat să vorbesc cu ei în engleză, deşi ei vorbeau spaniola, înţelegeau foarte puţin engleza, le-am explicat că copilul trebuie să mănânce în maxim jumătate de oră (...) şi unul din agenţi a spus că îmi va lăsa adresa şi numărul de telefon al şefului lor pentru a reuşi sa merg la tribunal unde au dus-o pe Elena să iau lapte de la ea, ceea ce am şi făcut", a declarat logodnicul Elenei Udrea.

El a spus că nu înţelege "acţiunea stradală" a Interpol.

Pe acelaşi subiect

"În urmă cu câteva luni, Alina Bica a mers în audienţă la şeful Interpol, a vorbit cu el, i-a lăsat toate informaţiile, toate datele de contact şi i-a spus că în cazul în care au nevoie de ea sau de Elena vor merge la Interpol. (...) Din moment ce Alina Bica le-a dat toate informaţiile, atunci de ce era nevoie de această acţiune stradală?", s-a întrebat Alexandrov.

El a mai susţinut că Elena Udrea suferă foarte mult după copil: "Elena suferă foarte mult după copil, pentru că s-a chinuit mult să îl aibă, iar copilul este dependent de mamă şi ea ar trebui să fie lângă el (...) Nu este într-o stare foarte bună (Elena Udrea - n.r.), a fost despărţită de copil".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elena Udrea a solicitat sprijinul Ambasadei României în Mexic pentru a beneficia de un avocat din oficiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Logodnicul Elenei Udrea acuză: "Eu şi mai ales fetiţa putem deveni o ţintă în orice moment"