Antena Meniu Search
x

Fiul boxerului Leonard Doroftei, mesaj sfâşietor după ce prietenul lui s-a spânzurat: "Odihnește-te în pace Costică, sper că ți-ai găsit liniștea"

Adrian Doroftei, fiul cel mare al campionului la box Leonard Doroftei, a postat pe Facebook un mesaj sfâşietor, de conştientizare asupra riscurilor care se ascund în spatele depresiei netratate. Mesajul vine după ce, Constantin Toma, un tânăr de 24 de ani, prieten cu Adi, s-a sinucis în Bucov.

Adrian Doroftei, fiul cel mare al campionului ploieştean la box Leonard Doroftei, a postat pe Facebook un mesaj sfâşietor, de conştientizare asupra riscurilor care se ascund în spatele depresiei netratate. 

Mesajul vine după ce, dumincă noapte, Constantin Toma, un tânăr de 24 de ani, prieten cu Adi, s-a sinucis în Bucov.

Iata mesajul postat de fiul lui Doroftei pe Facebook:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Reamintim că duminică noapte, un tânăr s-a spânzurat în Bucov, într-o vilă din cartierul Baumaister. Constantin Toma, fost model al lui Cătălin Botezatu, s-ar fi certat cu prietena, care a plecat de acasă la o familie de prieteni din același cartier.

Tânărul a fost găsit spânzurat în holul vilei sale, luni dimineață, în jurul orei 6. 

Se pare că băiatul suferea de o depresie severă şi nu doar presupusa ceartă cu iubita ar fi cauza gestului necugetat. Se pare că nici prietenii apropiați, deși au încercat, nu au putut face prea multe pentru a-l scoate din depresia severă în care se afla de ceva vreme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Fiul boxerului Leonard Doroftei, mesaj sfâşietor după ce prietenul lui s-a spânzurat: "Odihnește-te în pace Costică, sper că ți-ai găsit liniștea"