Antena Meniu Search
x

Aducerea lui Hayssam in tara a declansat un razboi intre presedinte si premier

Pe Omar Hayssam l-a adus in tara Rambo, calare pe un cal inaripat. Nu din Siria, din Luna. Operatiunea de aducere in tara a teroristului numarul unu pare o nimica toata pe langa razboiul pornit acum intre palate

Vezi și

Premier si presedinte, fiecare se bate cu pumnul in piept pentru prindearea teroristului numarul unu. Traian Basescu spune ca a fost direct implicat ca sef al CSAT. De celalta parte, Victor Ponta sustine ca el a semnat documentele pentru operatiunea secreta.

"Sa va spun povesti cu Rambo, care salveaza oameni, dar nu spune de unde, eu nu pot sa joc intr-un asemena film. Nu pot sa va insult inteligenta si sa va spun ca domnul Hayssam a venit din luna pe un cal inaripat. Eu nu pot sa va pacalesc si sa spun ca nu stiu de unde si cum a ajuns Hayssam. Deocamdata singurele semnaturi pe toate documentele sunt ale mele si ale domnului Dusa.", a declarat Victor Ponta.

De la Cotroceni, presedintele Traian Basescu prezinta varianta exploziva a prinderii teroristului Omar Hayssam. Premierul prefera termeni mai diplomatici. "Romania a efectuat o operatiune neautorizata pe teritoriul altui stat".Nici cand vine vorba de merite, cele doua palate nu se pun de acord. Premierul felicita ministerele din subordine. Presedintele ii intoarce vorba.

Pace intre palate se face doar atunci cand vine vorba de caderi de capete dupa fuga si, acum, prinderea lui Omar Hayssam. "Ma gandesc la Blaga trebuie sa explice cat de prost poate fi un ministru de Interne caruia ii fuge din tara un infractor periculos si care, la cinci ani dupa, zice "sa aflam si noi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Aducerea lui Hayssam in tara a declansat un razboi intre presedinte si premier