Antena Meniu Search
x

"Afacere" de dosar penal pe o macara plutitoare, în Portul Constanţa. Fapta pentru care e cercetat un marinar de 62 de ani

Un bărbat de 62 de ani este cercetat penal pentru furt, fiind suspectat că a furat motorină de pe o macara plutitoare care aparţine firmei la care lucrează. Macaraua era în Portul Constanţa pentru lucrări de mentenanţă.

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 15:43

- Shutterstock

”La data de 23 martie a.c., în jurul orei 22.50, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Secţia de Poliţie Port au identificat un bărbat, de 62 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, la data respectivă, acesta ar fi sustras 20 de litri de motorină de pe o macara plutitoare, aflată în Portul Constanţa pentru lucrări de mentenanţă”, a transmis, duminică, IPJ Constanţa.

Sursa citată de news.ro a precizat că bărbatul este angajat, în funcţia de marinar, al societăţii comerciale care deţine utilajul respectiv. ”Cantitatea de motorină a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală”, a mai transmis sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Afacere" de dosar penal pe o macara plutitoare, în Portul Constanţa. Fapta pentru care e cercetat un marinar de 62 de ani