Antena Meniu Search
x

Video "Afară, dobitoaco". Profesor de istorie din Câmpulung Moldovenesc, înregistrat în timp ce jigneşte o elevă în timpul orei

Este scandal la un colegiu bine cotat din Câmpulung Moldovenesc. Un profesor de istorie este acuzat că a agresat verbal o elevă.  În timpul orei, dascălul a ţipat şi a jignit-o pe adolescentă, apoi a dat-o afară din clasă. 

de Angela Bertea

la 15.12.2022, 14:00

Vezi și

Profesor: - Hai, pas! Afară! Afară! Să nu te mai văd la oră la mine! 

Fata: - Bine...

Profesor: Să vii cu părinţii tăi, dobitoaco!

Elevii spun că totul ar fi pornit în momentul în care fata şi-ar fi căutat pe jos un pix. Profesorul ar fi fost deranjat de acest lucru şi i-a atras atenţia că îi bruiază ora. Ar fi început să ţipe, ar fi jignit-o şi i-a spus să iasă afară din clasă. Totul a fost surprins de un coleg al fetei care a înregistrat cu telefonul mobil incidentul.

Nu este primul incident de acest fel

Tot elevii spun că nu ar fi primul incident de acest fel şi că profesorul ar mai fi avut ieşiri nepotrivite la şcoală. Diriginta elevilor a fost informată, a discutat cu profesorul respectiv şi spune că acesta i-ar fi zis că nu au stat chiar aşa lucrurile şi ar fi fost provocat. Conducerea liceului a anunţat că a fost demarată o anchetă internă şi că vor fi purtate discuţii atât cu profesorul, cât şi cu elevii de la clasa unde a avut loc incidentul. Va fi informat inclusiv Inspectoratul Şcolar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Afară, dobitoaco". Profesor de istorie din Câmpulung Moldovenesc, înregistrat în timp ce jigneşte o elevă în timpul orei