Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Agent de penitenciar, prins în flagrant când ridica un pachet cu 2 kg de canabis. Poliţistul, arestat pentru 30 de zile

Un bărbat de 33 de ani, agent de penitenciar, a fost prins în flagrant când ridica un colet venit din Spania, care conţinea peste 2,3 kilograme de canabis, informează, joi, DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 15:37

Agent de penitenciar, prins în flagrant când ridica un pachet cu 2 kg de canabis. Poliţistul, arestat pentru 30 de zile Agent de penitenciar, prins în flagrant când ridica un pachet cu 2 kg de canabis. Poliţistul, arestat pentru 30 de zile

"La data de 24 octombrie, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Maramureş au dispus reţinerea unui suspect în vârstă de 33 de ani (agent de penitenciar), cercetat pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi participaţie improprie sub forma complicităţii la introducere în ţară de droguri de risc. Măsura a fost luată după ce, în după-amiaza zilei de 23 octombrie, suspectul a fost prins în flagrant, în municipiul Baia Mare, în timp ce ridica un pachet, introdus în ţară din Spania prin intermediul unei firme de coletărie, în care se afla ascunsă printre diverse bunuri, o cantitate de peste 2,3 kilograme canabis, destinată comercializării", precizează DIICOT - Biroul Teritorial Maramureş.

Poliţistul, arestat

Conform sursei citate, va fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului în cauză, pentru o perioadă de 30 de zile.

Articolul continuă după reclamă

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Evenimente » Agent de penitenciar, prins în flagrant când ridica un pachet cu 2 kg de canabis. Poliţistul, arestat pentru 30 de zile