Antena Meniu Search
x

Video Aglomerație pe litoral, mai ceva la început de sezon. La Saturn, printre prosoape şi şezlonguri n-aveai loc să arunci un ac

Marea nu este pregătită să renunţe la turişti şi nici turiştii la ea. Dovadă că deşi e ultimul weekend de vară, litoralul a fost plin ochi. După o dimineaţă ceţoasă, soarele a ieşit din nori, iar plajele s-au umplut imediat. Iar oamenii au profitat mai ceva ca la început de sezon. 

de Adrian Obreja

la 28.08.2021, 20:15

Vezi și

Sunt ultimele zile de vară şi turiştii profită din plin de marea caldă şi de soarele arzător care nu vrea să facă loc toamnei. Nici turiştii nu sunt pregătiţi să îşi ia rămas bun de la litoral. Aşa că plaja din Saturn a fost plină ochi astăzi. Printre prosoape şi şezlonguri n-aveai loc să arunci un ac.

Turiştii au stat pe plajă aproape lipiţi unul de altul. Iar în apă a fost la fel de înghesuit. De valuri s-au bucurat şi cei mici, şi cei mari. ”E mai bine, fiindcă e şi un pic de răcoare, nu e sufocant. Timpul e foarte frumos”.

Cei mai energici s-au distrat jucând volei în apă sau cu o plimbare plină de adrenalină cu o saltea gonflabilă trasă de skyjet.

Ca în orice concediu, cei mai mulţi turişti au preferat să se relaxeze cu o baie solară. Iar turiştii, încurajaţi de vremea bună şi preţurile mai mici decât în vârf de sezon, nu se dau duşi.

Ultimul weekend din acest sezon estival, cel puţin calendaristic, a venit şi cu reduceri considerabile ca cazări, de până la 25 la sută. Aşa că pensiunile şi hotelurile sunt aproape pline în acest sfârşit de săptămână. Pe final de vară s-au ieftinit şi şezlongurile. De la 35-40 de lei, au scăzut la 30 de lei, iar de la 1 septembrie vor ajunge la 20 de lei. Doar în restaurante preţurile rămân neschimbate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Aglomerație pe litoral, mai ceva la început de sezon. La Saturn, printre prosoape şi şezlonguri n-aveai loc să arunci un ac