Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai ajuns un inger, așa cum ți-ai dorit". Alin, un băiat de 18 ani din Satu Mare, a fost găsit spânzurat. Ar fi suferit de o depresie puternică

Descoperire macabră, azi dimineață, într-un cartier din Satu Mare. Alin, un băiat de doar 18 ani, a fost găsit mort, spânzurat în curtea casei unei rude. Tânărul ar fi suferit de o depresie puternică.

de Redactia Observator

la 28.12.2022, 14:17

"Ai ajuns un inger, așa cum ți-ai dorit". Alin, un băiat de 18 ani din Satu Mare, a fost găsit spânzurat. Ar fi suferit de o depresie puternică - Facebook

Alarma a fost dată în această dimineață. Un apel la 112 anunța că, în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare, o persoană s-ar fi sinucis prin spânzurare. 

"În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 18 ani s-ar fi deplasat la domiciliul unei rude, situat tot în Sătmărel, unde s-ar fi sinucis, prin spânzurarea de un copac aflat în curtea imobilului. Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu sunt suspiciuni", au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

Băiatul ar fi suferit de depresie

Conform informațiilor obținute de presa locală, tânărul a fost plecat la muncă în Austria și s-a întors de Crăciun în țară. Ar fi suferit de o depresie puternică și ar fi lăsat un bilet de adio.

Pe acelaşi subiect

Pe rețelele de socializare curg neîncetat mesajele de condoleanțe. Printre ele, și cel al iubitei lui Alin. 

"Îngerul meu păzitor, nu îmi vine sa cred ca ai plecat într-o lume atat de departe..m-ai lăsat cu sufletul gol. Nu am crezut ca exista o durere atat de mare pe lumea asta. Ai lăsat atâta durere în urma ta...Aș da orice sa fiu eu în locul tău..Sper că lumea de acolo e mai buna și ca o sa ne întâlnim cândva. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna!", a scris fata pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"În ultimul timp, nimeni nu a stiut ce e cu tine. (...) Nu trebuia sa ajungi la un asemenea gest. Ai lasat in urma ta durere si multa mustrare pe constiinta. Imi pare atat de rau, daca am fi stiut ar fi fost cu totul altfel. Odihnește-te in pace! Ai ajuns un inger, asa cum ti ai dorit. (...) Golul din suflet nu se va mai umple niciodată... De ce ai ales sa faci asta doar tu stii, nimeni nu o sa te judece vreodata. Acum te afli într-un loc mai bun. Odihnește-te in pace", a scris o altă cunoștință a băiatului. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

- Articol realizat cu ajutorul informțiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Ai ajuns un inger, așa cum ți-ai dorit". Alin, un băiat de 18 ani din Satu Mare, a fost găsit spânzurat. Ar fi suferit de o depresie puternică