Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viața lui Marius, polițistul care s-a sinucis la 21 de ani. Mama lui l-a găsit împușcat în casă

Gest extrem al unui poliţist din Galaţi. Agentul şi-a pus capăt zilelor la 21 de ani din cauza problemelor în dragoste. Tânărul şi-a tăiat venele, iar apoi s-a împuşcat cu arma din dotare. Autorităţile nu au explicaţii pentru cum reuşise să treacă cu brio testele psihologice. Cert este că avea pistolul acasă pentru că secţia nu are rastel pentru arme.  

de Adrian Obreja

la 14.12.2022, 19:28

Vezi și

Marius Coman avea 21 de ani. Era angajat de nouă luni la postul de Poliţie din comuna Cavadineşti. Agentul era în concediu, acasă, când a recurs la gestul extrem. A încercat mai întâi să îşi taie venele, iar apoi s-a împuşcat cu arma din dotare. Mama lui l-a găsit inconştient, căzut la podea şi a alertat imediat autorităţile. Apropiaţii nu şi-au dat seama că tânărul trece printr-o tragedie, deşi semne ar fi fost, recunosc ei. 

Marius s-a sinucis la 21 de ani. Semnele care ar fi prevestit gestul poliţistului

"Cu vreo două, trei zile înainte de a se întâmpla era supărat, nici nu prea a stat de vorbă. Nu m-am aşteptat la aşa ceva din partea lui", povesteşte Andrei, prietenul lui Marius. "A decis din motive necunoscute la acest moment să-şi pună capăt zilelor. Fusese testat psihologic în luna aprilie a acestui an", a declarat Ciprian Stoica, IPJ Galaţi.

Pistolul cu care s-a sinucis era chiar arma de serviciu. O avea tot timpul la el pentru că la secţia de poliţie unde lucra nu există un loc unde să fie ţinute armele. "În cadrul Inspectoratului de Poliţie din Galaţi a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili dacă au fost încălcate sau nu procedurile de predare a armei în perioada concediului", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

Tânărul din Galaţi s-ar fi despărţit recent de iubită

Din primele informaţii, se pare că agentul se despărţise de iubita lui. "Se preconizează că ar fi vorba despre o decepţie în dragoste", dezvăluie Ion Andone, primar Târgu Bujor. O decepţie care ar fi adâncit golul din sufletul tânărului. Marius şi-a trăit primii ani din viaţă la casa de copii, iar apoi a fost adoptat.

"Un copil care a fost sau s-a simţit abandonat trăieşte într-o traumă majoră şi mereu va avea această impresie că va fi abandonat. În momentul în care e părăsit de un partener, pentru el e ca şi cum ar fi sfârşitul lumii", a explicat Cătălin Dimofte, psiholog.

Politiştii au deschis şi un dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să refacă ultimele momente din viaţa lui Marius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viața lui Marius, polițistul care s-a sinucis la 21 de ani. Mama lui l-a găsit împușcat în casă