Antena Meniu Search
x

Video Povestea lui Marius, poliţistul care s-a sinucis la 21 de ani. O decepţie în dragoste l-ar fi împins spre gestul extrem, după trauma abandonului din copilărie

Problemele în dragoste i-au adus un sfârşit tragic unui poliţist în vârstă de doar 21 de ani din Galaţi. Acesta şi-a pus capăt zilelor dupa ce s-ar fi despărţit de iubita lui. Acum nouă luni absolvise Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina şi trecuse cu brio toate testele psihologice. 

de Adrian Obreja

la 14.12.2022, 16:23

Vezi și

Marius Coman avea 21 de ani şi era angajat de nouă luni la postul de Poliţie din comuna Cavadineşti. Agentul era în concediu când a recurs la gestul extrem. A folosit chiar arma din dotare. Mama lui l-a găsit inconştient într-una dintre camerele casei. "Cu vreo două, trei zile înainte de a se îmtâmpla, a trecut chiar pe aici într-o seară. Era supărat, nu prea a stat de vorbă. Nici nu am insistat să văd despre ce e vorba", povesteşte unul din prietenii lui Marius. 

S-ar fi sinucis dintr-o decepţie în dragoste

Medicii l-au găsit cu răni la mâini şi la cap. Prima ipoteză este o decepţie în dragoste. Iubita l-ar fi părăsit recent. "În cadrul Inspectoratului de poliţie din Galaţi a fost pornită o anchetă pentru a se stabili sau încălcate procedurile de predare a armei în perioada concediului", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

"Un copil respectuos, un copil care a muncit foarte mult, un copil care a trecut până la data de ieri, cu brio, peste toate problemele cu care s-a confruntat", mărturiseşte Ion Andone, primar Târgu Bujor.

Pe acelaşi subiect

Tânărul poliţist fusese adoptat la 3 ani

Tânărul a fost adoptat dintr-un centru de plasament când avea 3 ani. De-a lungul timpului, părinţii adoptivi nu au observat ca tânărul să fi avut predispoziţii la depresie sau stări sinucigaşe. La muncă, trecuse de toate testele psihologice. "Un copil care a fost abandonat, sau s-a simţit abandonat, trăieşte într-o traumă majoră. Momentul în care este părăsit de iubită, de partener, pentru el e ca şi când ar fi sfârşitul lumii", a explicat Cătălin Dimofte, psiholog. 

Autorităţile încearcă să stabilească acum circumstanţele în care s-a întâmplat tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Povestea lui Marius, poliţistul care s-a sinucis la 21 de ani. O decepţie în dragoste l-ar fi împins spre gestul extrem, după trauma abandonului din copilărie