Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Ai fost un prieten pe cinste! Drum bun la cer, om bun!" Lucian este căutat de patru zile, după ce a sărit în apă să îşi salveze amicul. Acasă, cei dragi îl plâng

Aurel şi Lucian au fost cei mai buni prieteni şi se iubeau ca fraţii. Aşa că nu e de mirare că atunci când tânărul de 21 de ani, s-a simţit rău în apă, băiatul de 18 ani a sărit să îl salveze.

de Monica Palade

la 13.08.2022, 14:30

Au dispărut împreună, însă, în valurile înspumate pentru totdeauna. Dacă Aurel a fost găsit după două zile, pentru Lucian este a patra zi de căutări. Începând cu ora 07:30, scafandrii ISU au reluat căutările în Marea Neagră, Costinești, ambarcaţiunea Maia de la ARSVOM cu ora 08, iar cu ora 09 elicopterul SMURD.

Au mers la mare pentru a strânge un ban

Au mers să muncească la mare pentru a strânge un ban. Aurel chiar îşi întreţinea familia numeroasă, fiind singurul sprijin. Ambii erau la facultate şi aveau o căruţă de planuri de viitor. Au fost spulberate precum apa mării care le-a furat trupurile în tributul său nebun. Când s-au aventurat în mare, la Costineşti era arborat steagul roşu.

Acasă, în Huși, vestea tragediei a provocat o durere inexprimabilă. Prietenii s-au grăbit să transmită mesaje emoţionante pentru tânărul, care încă mai este căutat de salvamari. „Viața e nedreaptă! Lucian, tu ești un erou! Ai vrut să salvezi un om, un prieten! Câți am sări să salvăm cu prețul vieții noastre?! Tu nu puteai face altfel, om minunat ce încă ești și vei fi pentru totdeauna”.

Pe acelaşi subiect

Mesaje emoţionante pentru cei doi

„Te-ai dus prea tânăr….m-ai lăsat singură, atât pe mine cât și pe iubita si familia ta..cu cine mai râd eu la facultate? Cine mai face caterină? Cu cine mai particip la simpozion? Cine mă mai îndeamnă la învățat? Vorbeam zilele astea să ne vedem la mare unde lucrai tu… vorbisem să ne luam licența la accelași profesor.. unde ai plecat așa…??? Sunt în stare de șoc totală…ai fost un prieten minunat…avem multe amintiri frumoase și așa vei rămâne și tu în memoria mea”, „Îmi pare foarte rău să aud știrea asta, cei doi băieți mi-au fost buni prieteni, studiau la aceeași universitate cu mine unde ne-am și cunoscut, nu m-aș fi gândit niciodată că nu o sa terminăm facultatea împreună sau că o să plece dintre noi așa de devreme.Sincere condoleanțe familiilor".

„Nu ai vrut să mai rămâi să îți îndeplinești visurile de care îmi povesteai..nu ai vrut nici să mai stai cu mine ore întregi la vorbă..te-ai grăbit prea tare..și tu și Lucian Arion…Încă îmi este greu să cred cele întâmplate dar Dumnezeu are nevoie de îngeri cu suflet curat la El..Abia voi ați demonstrat ce înseamnă o prietenie adevărată..erați niște oameni prea buni, într-o lume prea rea..Dumnezeu să vă odihnească în pace pe amândoi! Nu vă voi uita niciodată”, „Prietenia noastră a trecut prin multe, dar mereu am știut să remediem situatia. Ai fost un om minunat mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă se întampla ceva rău, erai încrezător.. Te a luat Dumnezeu intr o lume mai buna!!Ai fost un prieten pe cinste!! Drum bun la cer, om bun!”, sunt doar câteva dintre mesajele apropiaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Ai fost un prieten pe cinste! Drum bun la cer, om bun!" Lucian este căutat de patru zile, după ce a sărit în apă să îşi salveze amicul. Acasă, cei dragi îl plâng