Antena Meniu Search
x

Foto "Ai plecat prea devreme prietena mea, întoarce-te". Flori şi-a urmat tatăl în moarte pe un drum din Buzău, chiar în faţa mamei ei. Mai aveau 4 km şi ajungeau acasă

Clipa fatală şi un moment nefast. Două vieţi spulberate într-un secundă. Flori, o adolescentă de 16 ani, şi-a urmat tatăl în moarte, chiar sub ochii mamei sale.

de Monica Palade

la 29.07.2023, 15:55

Cei trei se îndreptau spre casă, mai aveau puţin şi ajungeau, însă din motive încă necunoscute, maşina în care se aflau a intrat în plin într-un TIR, în localitatea Padina, din judeţul Buzău. Flori şi tatăl său, Adrian, au murit pe loc. Cristina, mama şi soţia, a fost transportată la spital în stare gravă.

S-au urmat în moarte

Poliţiştii au deschis dosar penal în urma tragediei si continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Flori încă nu împlinise 17 ani. Tatăl său, care avea 46 de ani, era şofer de TIR. Lucra în străinătate pentru a-şi putea întreţine familia. Cu atât mai mult, nimeni nu înţelege cum s-a putut întâmpla o astfel de tragedie. Pe patul de spital, mama încă nu ştie că şi-a pierdut fiica.

Vestea morţii i-a întristrat pe apropiaţi. Mesajele au împânzit reţelele de socializare. „Adrian a făcut milioane de kilometri, era șofer pe TIR...și a murit la 4 kilometri de casa lui..”, „Doamne ferește!Dumnezeu să-i odihnească în pace! Multa putere Cristinei”, „Flori cea mai buna prietena nu o sa te uit niciodată”, „Un copil bun cuminte ascultătoare deșteaptă frumoasă drum lin printre stele”, „Ai plecat prea devreme prietena meaaa, întoarce-te”, „Doamne cata durere ! Sincere condoleanțe!”, „Golul lasat in urma este infinit, Flori - 17 ani, Adrian - 48 ani . Nu am cuvinte... (accident,fiica si tata) , nu-mi revin... O DOAMNE !!!! Dumnezeu sa va odihneasca in pace ! Lacrimi...pentru tineretea voastra !”, „Drum lin către cer Floricica mea de primăvară!”, „Dureros Dumnezeu sa o ierte”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ai plecat prea devreme prietena mea, întoarce-te". Flori şi-a urmat tatăl în moarte pe un drum din Buzău, chiar în faţa mamei ei. Mai aveau 4 km şi ajungeau acasă