Antena Meniu Search
x

Video "Ai zis c-o dăm parte-n parte!". Elevă de 12 ani, bătută de o colegă mai mare chiar sub ochii părinţilor, pe o stradă din Hunedoara

Scene şocante pe o stradă din Hunedoara. O elevă de 12 ani a fost luată la palme de o colegă cu doi ani mai mare, chiar sub ochii colegilor şi ai părinţilor. A fost nevoie de intervenţia mai multor persoane pentru a o potoli pe adolescenta agresivă. Avertizăm că urmează  imagini cu un puternic impact emoţional!   

De Laura Oană la 06.10.2022, 08:10
Vezi și

Elevă bătută pe stradă de o colegă mai mare

Incidentul şocant s-a petrecut ieri după-amiază, pe bulevardul Rusca, din municipiul Hunedoara. După terminarea orelor de curs, cele două fete au început să se certe. În scurt timp, una dintre ele a văzut negru în faţa ochilor şi a început să o ia la palme pe cealaltă.

Ai zis c-o dăm parte-n parte! Nu am zis... Nu înţelegi!

Scena violentă a avut loc chiar sub privirile colegilor şi ale părinţilor.

Pe acelaşi subiect

După ce au văzut că adolescenta agresivă este pusă pe scandal, unul dintre tineri, dar şi câţiva părinți au intervenit pentru a o potoli pe fată. 

Hei! Ce faci? Hei! Ce faci? Ce înseamnă asta? Băi... îţi dau una. 

Ce te-a apucat? Nu-i voie! De ce o baţi pe Patric? 

Ca să ştie! 

Nu-i voie! Băi... de ce o baţi? 

Îţi *** un pumn în gură acum de crapi. 

Nu-i voie, mă! Las-o în pace!

Poliţia și protecţia copilului au demarat anchete

După ce imaginile cu agresiunea au apărut pe reţelele de socializare, poliţia, dar şi protecţia copilului s-au autosesizat şi au demarat anchete. 

Carla Strujan, IPJ Hunedoara: Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Hunedoara, a fost agresată  fizic de către o altă minoră, în vârstă de 14 ani, din aceeași localitate. 

Cristina Chirilă, DGASPC Hunedoara: Situaţia se află în evaluarea specialiştilor Direcţiei. Se colaborează cu unitatea şcolară, SPAS-ul din cadrul Primăriei şi organele de poliţie, urmând a se dispune măsurile legale care se impun. 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi continuă cercetările în acest caz.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Ai zis c-o dăm parte-n parte!". Elevă de 12 ani, bătută de o colegă mai mare chiar sub ochii părinţilor, pe o stradă din Hunedoara