Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aici a avut revelaţia criminală braşoveanul care şi-a asasinat copiii şi nevasta, în grota de la Şinca Veche

Florin Mircea Buliga, asasinul din Braşov care şi-a ucis cu sânge rece soţia şi copiii în timp ce dormeau se află la spital.

de Redactia Observator

la 27.03.2018 , 18:55

Florin Mircea Buliga, asasinul din Braşov care şi-a ucis cu sânge rece soţia şi copiii în timp ce dormeau se află la spital.

Braşoveanul are o rană în piept, după ce a încercat să se sinucidă.

Potrivit medicilor, starea lui este stabilă.

Articolul continuă după reclamă

Reamintim că Florin Mircea Buliga, tatăl a doi copii, şi-a ucis fără milă toată familia după ce s-a întors de la mănăstirea Şinca Veche.

Pe acelaşi subiect

Buliga ar fi petrecut o perioadă de unul singur în grota de la Şinca Veche, un loc în care în credinţa populară s-ar petrece lucruri mai puţin explicabile. Acolo, Florin Mircea Buliga ar fi avut o revelaţie mistică, în urma căreia a luat decizia de a-şi omorâ familia şi de a se sinucide.

Originile acestei grote sunt incerte şi se pierd în negura timpurilor. Sigur este faptul ca la anul 1750 în grota de la Şinca Veche vieţuia o comunitate de călugări. Este foarte posibil însă ca originile să fie mult mai vechi, de pe vremea dacilor. Poate ca aceasta grotă a servit drept loc de închinare, templu pentru strămoşii noştri.

Înainte de a fi devenit mănăstirea săpată în piatră de la Şinca Veche, dealul Pleşu cuprindea un locaş de cult şi jertfă ritualică pentru daci, dar istoria templului nu s-a încheiat după cucerirea romană.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Aici a avut revelaţia criminală braşoveanul care şi-a asasinat copiii şi nevasta, în grota de la Şinca Veche