Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este ucigaşul din Braşov, tatăl care şi-a omorât copiii şi soţia, după o revelaţie avută la o mânăstire

Bărbatul din Braşov, care şi-a ucis soţia şi copiii, o fată şi un băiat de 13, respectiv 18 ani, se numeşte Florin Mircea Buliga.

de Redactia Observator

la 27.03.2018 , 15:53

El este ucigaşul din Braşov, tatăl care şi-a omorât copiii şi soţia, după o revelaţie avută la o mânăstire

Ucigaşul din Braşov, care şi-a ucis soţia şi copiii, o fată şi un băiat de 13, respectiv 18 ani, se numeşte Florin Mircea Buliga.

Este născut în Suceava, la 6 aprilie 1974 şi locuia cu familia pe strada Stejarului nr. 4a din Braşov, în zona blocurilor recent construite.  

Articolul continuă după reclamă

Din primele informaţii, se pare că după comiterea faptei, suspectul s-ar fi predat poliţiştilor.

Nu exista deocamdată informaţii oficiale cu privire la modul în care s-a produs fapta, însă motivul ar fi o vizită recentă la o mănăstire, unde ar fi avut o revelaţie, potrivit unor surse din anchetă.

În urma acestor revelaţii, Florin Mircea Buliga ar fi încercat iniţial să se sinucidă, însă s-a răzgândit, a aşteptat să adoarmă soţia şi cei doi copii, după care i-a ucis. 

Surse judiciare au precizat că victimele sale au fost soţia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, şi copiii, un băiat şi o fată, unul de 13 ani, celălalt de 18 ani. 

Din primele informaţii, se pare că, după comiterea faptei, bărbatul s-a predat poliţiştilor care-l cercetează pentru omor şi încearcă să stabilească ce s-a întâmplat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » El este ucigaşul din Braşov, tatăl care şi-a omorât copiii şi soţia, după o revelaţie avută la o mânăstire