Antena Meniu Search
x

Video Ajutor virtual pentru turişti: aplicaţia Visit Sovata oferă un tur complet al zonei

Visit Sovata este cea mai nouă aplicaţie care vine în ajutorul turiştilor dornici să se bucure de tot ce are oferit una dintre cele mai cunoscute staţiuni din România. Cu ajutorul acesteia, cei care ajung pentru prima dată aici află care sunt obiectivele turistice, traseele şi unde pot mânca sau bea o cafea. Şi tot pe aplicaţie apar şi concertele sau spectacolele care îi pot interesa pe cei veniţi aici la relaxare.

de Irina Munteanu

la 08.07.2021, 17:08

Vezi și

Sovata atrage anual peste 100 de mii de turişti şi este în continuare una dintre cele mai apreciate staţiuni din România. Iar de câteva zile, a intrat cu adevărat în era tehnologiei. Visit Sovata este o aplicaţie care ar trebui să-i ajute pe cei care ajung aici să se distreze mai bine.

"În aplicaţia asta Visit Sovata sunt toate datele şi informaţiile necesare, nu numai spaţiile de cazare, cât şi destinaţiile turistice, traseele din natură. Ideea vine de la colegii noştri de la Visit Mureş care ne-au ajutat", a declarat Zsolt Fulop, primarul din Sovata.

Visit Sovata vizează tot ce ar putea interesa şi atrage în staţiune şi în împrejurimi. În afara descrierii atracțiilor turistice, pot fi văzute în aplicaţie fotografii și imagini video ale acestora. Turul virtual prezintă, pentru anumite obiective turistice, o panoramă 360 de grade.

Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes pot fi găsite şi recomandări. În plus, aplicația oferă utilizatorilor și informații privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora. Noua aplicaţie dispune și de un calendar de evenimente care cuprinde informații despre concerte sau spectacole care au loc la Sovata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ajutor virtual pentru turişti: aplicaţia Visit Sovata oferă un tur complet al zonei